DAG 34 - Sweet home Chicago.

2013-09-06 | 23:59:00

Chicago, Chicago, Chicacgo...

  • Vad kan jag säga mer än att jag ÄLSKAR STADEN! SÅ IDYLLISK, SÅ MYSIG, SÅ AAAAHHH!!! PERFEKT STAD FÖR MIG! Ärligt, jag började typ gråta idag för att det är så otroligt vackert här. Varenda gata är så mysig med alléer med fina träd och husen är så himla fina de med. Jag bor i Lincoln Park, neighborhood Chicago (om ni vill googla) i ett smalt hus (town house) med fyra våningar, jag bor längst upp med barnen Charlotte 4 år och Alec 6 år. En trappa ner bor mamman och pappan och de har ett tvrum där. Ytterligare en trappa ner är entreplan med kök, vardagsrum och hall. Väldigt mysigt, cool gammaldags stil. Detta hus har verkligen karaktär. Mitt förra hus i Atlanta var så tråkigt, de såg ut som ett hotell och inte ett hem. moving on. Längst ner finns tvättrummet och barnens lekrum.
  • Jag har bara bott här sen i torsdags men jag älskar det! Jag hoppas och tror att jag verkligen kommer trivas här!Den otroooligt coola mamman (f.d. modell och konstnär) har visat mig runt downtown idag. Vi åt lunch högt uppe i ett building där det finns en "club" som de är medlemmar i. Det finns pool, tennis, och framförallt så himla cool restaurang med utsikt över hela kusten i chicago - så vackert och unbelieveable. Det som är coolt med chicago är att tåget går precis genom stan, precis som i många filmer. Blues brothers-andan lever kvar oh, ja. Batman-filmerna har spelats in här, vilket jag tycker är jättehäftigt (filmnörd som jag är). Vartenda hörn av denna stad, gammalt som nytt, är så himla fint. Chicago är verkligen en stad man ska besöka innan man dör ;) (förstår inte varför man inte åker hit ist för till New york?).
  • Idag har mamman visat mig runt som sagt, och jag har kört lite bil. Igår när jag kom hit så åt vi lite grillat spett och hon tog mig till nail saloon där vi fixade naglar på både fötter och händer, samtidigt som vi satt i massagestolar och hade det mysigt, pratade om skillnaden mellan sverige och USA, det som jag älskar. Jag har också hängt lite med barnen som verkar hur gosiga som helst. Alec är hur smart och go somhelst. Char verkarlite föör hoppig och studsig ibland (kan inte sitta still-syndromet) men hon är en ängel. söta små barn som pratar engelska kan vara det gulligaste som finns.
  • Känns konstigt att vissa svenska ord glöms bort mitt bland all engelska i mitt huvud. Det har bara liksom gått en månad, helt galet! Haha tänker på Anita där hemma nu när jag skriver detta, men "jag såg min drömman idag!" Perfekt på alla vis, och såååå himla snäll trevlig och snygg, snygga muskler och asfint leende... amen iallafall Han jobbade på en bilfirma där vi hämtade mammans bil. Så jag vet vart han finns mohahahahaaa! Det finns många killar som är snygga här( bor bokstavligen på en baksida av ett university haha). JAg såg typ bara en enda snygg kille på en hel månad i Atlanta. Nu tror jag att jag har skrivit om det mesta faktiskt.

Älskar er därhemma som stöttar mig så mycket, tack! :)

Hej svej så länge! :D

 

 Mitt underbara rum i Chicago, Illinois.
 
Utsikt from the Club.
 
Jag i en rolig ST. Patrick's day - hatt jag fann i min garderob.
 
Min egenstylade garderob, awesome! (Har precis tagit in min minikyl dit.)
 
Min TV, sweet.
 
Mitt fönster - grönska.
 
Chicago, USA.
 
Så coolt med att tågen går såhär mitt i allt, som i en film. 
 
En av perrongerna.
 
Vackra Chicago.
 
På en tågtur genom stan.
 
Blues brothers - polisjagar-scenen.
 
Chicago.
 
Host mum och vacker del av the club. 
 
Såhär högt uppe var the club. coolt!
 
Skyskraporna i Chicago + lite av lake Michigan. 
 
Skönaste host mum. 
 
Utsikt över Chicago från deras Club i en skyskrapa. 
 
Vackra restaurangen högt uppe i Chicagos torn.
 
En lycklig Jossan.
 
Forever 21.
 
Vacka Chicago.
 
Apple store såklart.
 
Finaste husen i världen.
 
Jag ser bokstavligen tågperrongen från vår trädgård, den tar mig in till city på nolltid. 
 
Framför vårt hus, mitt inne i stan. 

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0