Happy bday Sarah, Frida and ludde

2014-03-08 | 23:34:00

Lörd 8 Mars

(Grattis Sarah, Frida Ludde)

Ville bara börja med att säga grattis till min finaste tjej - Grattis på 20årsdagen Frida! Du kommer alltid att vara solstrålarna i mitt liv. Du gör alltid mina dagar lättare och roligare. Jag är så glad över att ha dig som vän! Saknar dig otroligt mycket. Kan inte förstå att du och mandis kom och hälsade på mig. Du är helt enkelt bäst! Ha en underbar dag <3 #livetpåenpinne #aaajättekul #enchansilivet #neiiiiiii #SATC/desperatehousewiveskvällarna #tehosfrida #roadtrippen #nytorp #bästamyskompis #HampusKanDuSpringaOchHämtaMinGosebjörn?JagTarTid

Vill också säga grattis till en mycket fin, rolig, knasig bästa simmarvän Ludwig :)

Idag vaknade jag sent men det var skönt att sova ut! Städa mitt rum lite granna och fixade med min dator. Sen gick jag en promenad till CVS - deras typ konsum, där de har en fotoskrivare som jag använde till att skriva ut kort på Sarah som fyller 21 idag. Sen gick jag hem igen och fixade mig lite. På kvällen tog jag bilen tsm med Christin och Julia till Wicker Park där vi alla skulle mötas för Sarahs födelsedag. Men det gick lite upp och ner, alla kom inte överens och blablabla! Men jag brydde mig inte så mycket om det. Sarah som fyllde år var ju i rematch, och förstod inte dem som bråkade med henne eller gjorde henne ledsen på något sätt. Detta kan ju vara hennes sista dagar i USA om hon inte får en ny familj. Aja vi åkte till Red Ivy och partade lite granna innan vi de stängde och vi åkte hem igen. Klockan som var 01.59 blev 03.00. Dags för klockomställningen igen, aaaaah, tiden går fort fort!


Fredag kväll med gym

2014-03-07 | 23:30:00
  • Jag hämtade Alec från skolan som även hade en kompis med sig hem! Alltid kul det! Jag tillbringade em med att städa deras rum och sortera tvätt osv , jippi! Efter att jag slutade så tränade jag på gymmet. Oh boy, gissa om det var många killar där som spelade basket! Det var ca 40 rätt snygga collegekillar som spelade basket för fullt. Sj var jag på över våningen och joggade, men kunde se ut över nedre våningen där de spelade. Det var jättekul!
 
  • Sen gick jag och Christin till Vapiano och myste, sen även  Yogurtland och sen hem till henne för lite cake boss. Vaknade i hennes säng runt 1 på natten då hon sa att jag var tvungen att gå hem. Var nog det tyngsta beskedet någonsin haha! Var så himla trött och kall. Aja, vad ska man göra! Bara att gå hemåt. Tar ju ändå bara ca 14min. Men kallt var det! Brr.

GRATTIS BÄSTIS, 20 ÅR!

2014-03-06 | 23:20:00
  • Idag är det ingen vanlig dag, för det är min Jennies 20-årsdag, hurra hurra hurra! Jag började dagen med att posta lite Jennie&jag bilder på facebook hehe, och gratta henne såklart! Känns som förra året vi var 13 och åkte till Island! Saknar dig så himla mycket!
 
  • På kv. gick jag till urban outfitters och sen till Christin och hängde tsm med Julia. Sen pratade jag även lite med Linnea på sms och Thenny på Telefon! Känns skönt att kunna göra det. Är inte alltid som ni därhemma kan förstå hur aupairlivet är <3
 Love you Jennie, bästa du <3
Best Trip ever with best girl, London <3
 
Haha, our love just grew and grew
 

London 2012 :) Lovee you bffffffff

 

 

 


Dag 212 - Allt förändrades

2014-03-04 | 23:18:00
  • Jag började dagen med att träna och prata med födelsedagsbarnet Thebny Lenny Kenny. Kan inte förstå att vi är 20år detta år! Det var typ nyss vi var 12år, simmade UDM eller något. Hehe! Bästa minnena med dig! På ditt landställe, alla träningar och tävlingar, lägret i göteborg, i HÖÖLÖÖ, kenny lenny thenny osv osv <3 Love you! (Har ju inga bilder här i USA, de är hemma i Sve. Så hitta denna gamla på fejjan xD)
 
 
  • De närmsta vännerna här och hemma vet om vad som hände idag som tumlade om lite i mitt huvud. något som gjorde att allt här blev lite annorlunda för mig. men tänker inte gå in på det mer.
  • Ett litet meddelande till mina följare, det skulle vara kul å höra vilka ni är! Ge gärna kommentar med namn och ålder, vart ni kommer ifrån eller nått sånt - skulle vara jättekul! Vi hörs! :) Tack för att ni tar er tid att läsa! Är så mycket roligare att skriva då!

Dag 211 - Längtan efter solsken

2014-03-03 | 23:14:00
  • Var en kul dag med mycket lek (hockey i barnkammaren osv) med barnen. Men såklart att mamans humör skulle förstöra det lätt. Blä! På kvällen gick jag och solade ansiktet med Christin haha! Så skumt men ändå välbehövt! Har inte känt sol eller värme på snart 5 månader. Sen åkte vi hem till henne och kollade Cake Boss såklart.

Dag 210 - JAG SJÖNG

2014-03-02 | 23:12:00
  • Idag, söndag så vaknade jag rätt sent med det var rätt så nice, det betydde att jag inte hade blivit väckt av familjen, tjoho! Ibland så blandar jag eng och svenska. Jag skriver på eng när mina icke sv-talande kompisar är med i berättelsen, dvs så de oxå kan läsa!
  • Later, me Julia and Chrissy went to the movies and watched Lego Movie. It was okey, but we were kinda "over excited" because everyone else said it had grownup jokes and funny stuff. But it wasnt that funny. But it was ok! Later Me and Julia went to halstead st. to starbucks and had some cozy time while Chrissy was at the gym. Later we went to the pub.
  • Moa, Lisa och Felicia, 3 svenska aupairtjejer som jag sjöng med på gospeln ville komma och mysa en söndagskv på puben då jag hade berättat hur mysigt det var! Alltså, nu när jag skriver på svenska, alltså det blir helt konstigt, svårt att skriva meningar osv. AAh! haha moving on.
  • Iallafall. Jag hade berättat för tjejerna om att jag hade velat sjunga på puben ända sedan första gången i November, men är så nervös. Men de sa att "Vi kan sjunga med dig Josse". Så vi sa att vi ville sjunga en kort svensk visa. De blev jätteglada allihopa därinne. Så vi ställde oss där alla musikanter spelade, och så sjöng vi. Jag sjöng nog fel lite granna men oj så lättad jag var! Efter alla dessa år haha! Och alla klappade riktigt ordentligt efter vår sång. Vi sjöng första versen 2 gånger av "Nu grönskar det i dalens famn". Det var kul! Haha! Så stolt över mig själv och tacksam över att de svenska tjejerna pushade mig och att de sjöng tsm med mig, tack! :)
 
 

Dag 209 - Potbellyhäng

2014-03-01 | 23:00:00
  • Första mars redan! Det går fort! Jag hade planerat träning på morgonen. Men pappan sa dagen innan att jag behövde jobba i typ 1h - mitt på dagen! Suck. Så jag gick ju inte och tränade. Sen får jag ett sms av pappan där det står att jag inte behöver jobba. A men tack för den! Verkligen. På en lördag!.. A men iallafall.
  • Jag träffade Jules och Chrissy inne på potbelly downtown där vi åt lunch. Vi började snacka med killen som stod och spelade gitarr och sjöng som underhållning på lördagar. Varje dag från tors till sönd har de någon som spelar gitarr och sjunger inne på Potbelly, de är nice! Andrew va rätt schyst, och grym på att sjunga! Sen gick vi runt på stan och filmade lite roliga grejer som att vi dansade på olika ställen osv. Jag spenderade 80$ på H&M, Aouch!
  • Sen på kvällen jobbade både J och C så jag gick till Galway Arms / Puben och åt soppa samt hängde med Terry. Vi hade jätteskoj och pratade om skumma grejer som våra läppbalsam vi hade. Sen runt 10-11på kvällen kom Julia förbi. Jag var lite arg på Chriss för hon inte hade kontaktat mig på hela kvällen. Senare fick jag ett sms där det stod att hon var trött och hon hade sovit medan hon jobbat - dvs vaktat sovande barn. Så jag och Julia bestämde oss för att leka titanic i deras "Hotell" lobby. Hon bor inte på ett hotell, men det är apartments med en doorman osv. Sen blev det lite stelt mellan mig/Julia mot C. Men de pallar jag inte gå in på. Efter lilla händelsen gick vi upp och pratade lite, sen gick vi hem igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0